Over mij

gecor.D1kl.

Hallo!

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik ben Dominique Bergen, moeder van een prachtige dochter en samen met mijn man woon ik in Papendrecht. Ik ben een enthousiaste freubelaar en onafhankelijk demonstratrice van Stampin’Up!

Hoe is het begonnen?

Van ‘origine’ ben ik een scrapper. Het maken van creatieve foto albums deed ik al een aantal jaren. Tot ik Pinterest ontdekte. Via deze site groeide mijn inspiratie voor het maken van veel meer dingen.

Zo kwam ik veel voorbeelden tegen van Stampin’Up! Ik kende het merk nog niet, maar zag tot mijn verbazing een stand met Stampin’Up! op een hobby beurs die ik bezocht. Na een kennismakingsgesprek en het doornemen van de catalogus, was ik verkocht! Ik heb me in februari 2014 aangemeld als onafhankelijk demonstratrice. En ben sindsdien enorme fan!

Op onze ruime zolder heb ik mijn creatieve domein ingericht. Naast het scrappen, wat ik deed, is daar ook het kaarten en cadeauverpakkingen maken uit voortgevloeid.

Stampin’Up!

Stampin’Up! biedt een exclusieve lijn aan hobby producten. Niet verkrijgbaar in de winkel, maar enkel via demonstratrices. Ik bestel de producten graag voor je.

De kracht van het merk Stampin’Up! zit hem voor mij in de eenvoud en het kleurgebruik. Soms zo simpel, echt briljant!

Dospiration

Ik geef nu onder de naam “Dospiration” workshops en product presentaties bij mensen thuis of bij mij zelf thuis. Ook kan je deze exclusieve producten via mij bestellen. Het geeft me energie om mijn enthousiasme over dit merk en de producten te delen met jou!

b677646679fde0c513500191b55af8f2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *