Stampin’Up! Bloghop 100%NL

Leuk dat je langs hopt op de bloghop 100% Nederlands van de Creatieve harten. Wij zijn een groep enthousiaste demonstratrices die je graag laten zien hoe veelzijdig het gebruik van stempels, stansen en papier kunnen zijn van Stampin’Up!. Een bloghop, dat betekent dat je met onderstaande button van blog naar blog kunt hoppen om inspiratie op te doen.

Maar nu eerst de kaartjes die ik voor vandaag heb voorbereid! Als je zwanger bent worden baby stempelsets ineens een stuk interessanter. De nieuwe set A little wild vind ik gewoon te schattig! En die wilde ik graag met jullie delen. Ik heb gekozen voor de leeuw en beer, beiden in dezelfde kleurstelling Daffodil delight en Chocolate chip.

 

In de set A little wild zitten alleen Engelstalige teksten, niet geschikt voor een 100%NL bloghop natuurlijk! Daarom heb ik de teksten gebruikt uit een van de nieuwste Nederlandse set De mooiste momenten.

De beer en leeuw heb ik ingekleurd met de Aquapainter. De stempels heb ik met Stazon inkt gestempeld, zo loopt de inkt niet door als het in contact komt met water. Het papier dat ik gebruikt heb is Shimmery white. Dit papier is dikker dan Whisper white en daardoor geschikt voor inkleuren op waterbasis. Door te doseren met het water op je papier kan je dezelfde kleur inkt lichter of donkerder aanbrengen.

Het zijn eigenlijk hele basic kaartjes, maar ik vind zo schattig geworden! En je ziet het, de set is niet alleen voor baby kaartjes, maar ook leuk toe te passen voor kinderverjaardagskaartjes.

Ik wens je nog veel inspiratie met deze bloghop. Met onderstaan de button kom je bij de getalenteerde Caroline van der Straaten terecht. Ik weet nog niet wat ze heeft gemaakt, maar haar kennende is het zeker de moeite waard! En vergeet niet om een reactie achter te laten onderaan dit bericht, ik ben benieuwd wat je vindt van mijn kaartjes.

groetjes

Dominique

Wie doen er allemaal mee?

 1. Caroline van der Straaten
 2. Janneke de Jong
 3. Nina Janssen
 4. Jolan Meurs
 5. Carola Gillich
 6. Monique de Kok
 7. Danielle Bennenk
 8. Sandra Korten
 9. Daniëlle Kassing
 10. Henrike Heikoop
 11. Angélique Nederpel
 12. Leoni Geertsema
 13. Dominique Bergen (dit ben ik!)

 

14 reacties

 1. Jammer dat wij in de tieners zitten en geen kleintjes meer hebben in de vriendengroep….zo leuk deze kaartjes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *