Stampin’Up! Embossing paste

Hebben jullie de embossing paste al ontdekt van Stampin’Up! ? Dat is echt leuk spul joh!

Ik heb er een kraft boekje mee versierd. Deze notitieboekjes verkopen ze bijvoorbeeld bij de Hema. En de embossing paste is reuze eenvoudig in gebruik. Wat het je nodig: een potje met kant en klare pasta, een spatel en een masker om de gewenste afdruk te creëren.

Je smeert de pasta uit over je masker, haalt je masker weg en laat het drogen. De pasta wordt hard en klaar! Bij mij zie je dat de pasta op sommige plekjes een beetje bruin is. Dat komt de de stempel Postcard die ik op de achtergrond heb gestempeld in de kleur chocolate chip. De inkt had ik misschien nog iets langer moeten laten drogen, omdat beiden nog een beetje vochtig waren zijn ze in elkaar overgelopen. Maar voor de look vind ik het eigenlijk niet eens zo storend.

Ik heb de pennen gestempeld met Stazon inkt op Shimmery white cardstock. Dat heb ik gedaan, omdat dit papier wat meer waterbestendig is dan Whisper white cardstock. De Stazon inkt is ook watervast en zorgt ervoor dat de zwarte lijn niet uitloopt. De pennen komen uit de set Crafting forever en zijn ingekleurd met een blenderpen en daarna uitgeknipt. De tekst komt uit een retired Project life setje.

Dit was het projectje van vandaag. Nu nog verzinnen wat ik er in ga schrijven!

Najaarscatalogus

Per 1 september gaat de nieuwe najaarscatalogus van start! Hij staat weer boordevol leuke kerst, herfst en halloween ideetjes. Heb jij de nieuwe catalogus nog niet gezien? Ik stuur hem je graag toe, tegen vergoeding van de verzendkosten. Neem contact met me op via deze site of dospiration@gmail.com Dan zorg ik dat je een gratis exemplaar ontvangt!

Op 10 september heb ik weer een verzamelbestelling gepland staan en dan kan je ook al uit deze nieuwe catalogus bestellen. Dan ben je nog ruim op tijd met je kerstvoorbereidingen 😉

groetjes

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *