Stampin’Up! Giftbag punchboard

Sorry, de post volgt een ietsje later dan gedacht! Maar ik wilde jullie dit projectje toch nog graag laten zien. Ik heb al vaak genoeg blij gebruik gemaakt van de giftbag punchboard (135862 €23,-). In combinatie met een stuk design papier tover je in een handomdraai een schattig zakje.

Dit keer heb ik hem gemaakt met het Fresh florals design papier (144131 €26,75) in de Incolor Berry burst. Dat is zo’n mooie vrolijke kleur!

Ik heb hem gedecoreerd met een little bow embellishment (144217 €10,50), ofwel een kant en klaar strikje die nieuw zijn in het assortiment. Ze zijn er in alle nieuwe Incolors, gebundeld in een pakketje met 20stuks. Ze zijn zelfklevend en ideaal als je zelf geen ster bent in het maken van kleine strikjes.

Bonus days

Heb je al gelezen over de bonus days? Voor iedere €60,- die je in juli bestelt, krijg je een tegoed bon van €6,- die je in augustus kunt inwisselen. Dat is best leuk, toch?!

Stel je wilt dit projectje maken:

  • Giftbag punchboard €23,00
  • Fresh florals design papier €26,75
  • Itty bitty bows €10,50

Totaal €60,25 EN een tegoedbon van €6

Een bestelling kan ik altijd voor je verzorgen, of je kunt online bestellen met behulp van een creditcard. Bezorgkosten bedragen standaard €5,95. Of je kunt je bestelling doorgeven met de verzamelbestelling(16 juli), daarmee bespaar je de verzendkosten en haal je je bestelling bij mij thuis op. Mail je wensen door op dospiration@gmail.com en ik maak het graag in orde voor je.

groetjes,

Dominique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *