Stampin’Up! In the city

Ken je dat, een bureau dat bommetje vol ligt met materialen en met dat je gaat opruimen popt er ineens een ideetje op.¬†Weg opruimmissie, aan de slag! En zo heb ik dit kaartje gemaakt 😉

Oke ik moet niet liegen ik had op Pinterest al verschillende voorbeelden gezien met deze set. Ik wilde er graag een ‘interactief’ kaartje mee maken. Ik dacht eerst aan een wereldbol met huisjes, maar dat idee kreeg ik niet praktisch uitgewerkt. Dan maar de eenvoudige schuif variant. Zo gedacht zo gedaan!

Met een beetje hulp van mijn lieftallige assistente, mijn dochter, heb ik hem ‘in action’ vast kunnen leggen. Cool toch?! Zo grappig hoe blij je kan zijn als een kaartje wordt zoals je gedacht had.

Ik hoop dat ik jullie weer een creatief begin van de week heb kunnen geven en zie jullie graag woensdag terug voor een nieuwe creatie!

groetjes,

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *