Stampin’Up! Incolor 2017-2019

Vandaag doe ik mee aan een Facebook hop van het team de Lovely stampers. Hij staat in het teken van de Incolors 2017-2019. Een van de nieuwe Incolors heet Lemon lime twist. Dit is een fris groen kleurtje die goed te combineren valt met veel andere kleuren. In dit projectje staat hij centraal.

Het is een envelop gemaakt met het envelop punchboard en het nieuwe design papier in de Incolors, Fresh florals designer series paper. Een hele mond vol! De envelope punchboard kennen jullie denk ik inmiddels wel. Dit envelopje is het kleinste formaat, groot genoeg voor een giftcard. Ik heb er echter geen giftcard ingedaan maar een kleinigheidje voor mijn klanten.

Ik heb een kaartje gemaakt met daarop een stukje lint. Dit lint heet Lemon lime twist ombre ribbon, het heeft een vervangend effect. Dat wil zeggen hij begint volledig in kleur en wordt dan steeds lichter. Erg mooi als je het mij vraagt! En daarbij heb ik een viertal nieuwe embellishments (Incolor 2016-2018 glitter acrylic shapes) geplakt met een gleudot op een strookje plakband. Zo kan je het eenvoudig eraf halen en opnieuw plakken. Het labeltje komt uit de Wood crate stans set, evenals de stempel uit de set Wood words.

Tot zover mijn bijdrage voor de hop! Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb en dat nog vaker mag doen 😉 Wekelijks post ik nieuwe projectjes en ik vind het leuk als weer eens terug komt om te kijken.

groetjes,

Dominique

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *