Stampin’Up! Jar of love

De stempelset Jar of love blijft zo leuk en veelzijdig! Deze kaartjes heb ik gemaakt ter voorbereiding op de Stempelclub workshop 10 mei.

De stempels en envelop punchboard staan centraal deze keer. Vrolijke frisse voorjaarskleurtjes ook, ik heb de Incolors 2016-2017 gebruikt namelijk. En zie je dat hout motief op de achtergrond? Dat is nieuw papier uit de nieuwste catalogus en per 1 juni te bestellen is. Ik vond die hout print in combinatie met de bloemetjes een erg leuke combinatie.

Ik heb 3 formaat kaartjes gemaakt.

Het reguliere formaat kaart, heb ik in de kleurstelling dapper denim, pool party en daffodil delight gemaakt. De krans is gestanst met de swirly scribbles dies in de kleur wild wasabi. Ik heb de houtprint hier gebruikt om een oude staldeur te creƫren, waar vervolgens dan de krans aan hangt met een splitpen.

De volgende kaart is het formaat 5×5 inch. Hier heb ik de houtprint gecombineerd met de zachte kleur sweet sugarplum. Dit geeft een warme uitstraling. De tekst is afkomstig uit de set Tin of cards. Dit vind ik zo’n mooi klassiek lettertype. De kaart bevat een hoop stans werk, dat is nog best priegelen, want de stansjes zijn best klein em verschuiven snel.

Het laatste kaartje zou je misschien niet zo snel verwachten dat hij ook met dezelfde set is gemaakt. Hij heeft een totaal andere uitstraling. Het formaat is 3×3 inch, zo’n schattig formaat! De kleurtjes zijn flirty famingo, peekaboo peach en soft sky. De tekst is wederom afkomstig uit de Tin of cards set.

Heb je zin om deze kaartjes ook te maken? Leuk! Geef je dan uiterlijk 7 mei op voor de Stempelclub workshop en stuur een mailtje naar dospiration@gmail.com

Groetjes,

Dominique

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *