Stampin’Up! kraft bag en petite cafe giftbag

Houd jij ook zo van kleine kadootjes leuk inpakken? Met de kant en klare kraft bag en Petite cafe giftbag wordt het appeltje eitje!

Je kan veel kanten op met deze zakjes. Deze twee heb ik gemaakt als voorbeeld voor een prive workshop die ik 12 mei aanstaande geef. Ik heb de zakjes gedecoreerd met het Falling in love design papier uit de voorjaarscatalogus.

Kraft bag
Dit zakje heb ik bewerkt door met een embossingfolder door de Bigshot te halen. Onderaan heb ik een strookje van het design papier geplakt, evenals aan de onderzijde van de tag. Die heb ik zelf gemaakt met de scalloped tag topper pons en een strookje Blushing bride cardstock. Een touch of gold, maakt het geheel feestelijk af. Oh ja en mocht je deze zakjes ook willen bemachtigen, wacht dan niet te lang met bestellen, want ze komen namelijk niet meer terug na 1 juni!!

Petite cafe giftbag

Deze zakjes zijn ideaal om voedingswaren in te geven. Ze zijn aan de binnenzijde namelijk bekleed met een plastic laagje, die vetten tegenhoudt. Overigens zijn alle zakjes en doosjes die je kant en klaar kunt bestellen bij SU geschikt voor voedingswaren.

Op dit zakje heb ik gestempeld met de set Butterfly basics in de kleuren Soft suède en Cumb cake. Dit blijft echt een prachtige stempel set! Daarnaast heb ik een 4-tal banners gemaakt met de triple banner punch, deze pons maakt perfecte zwaluwstaarten. De vlinder komt uit de stansen set Bold butterfly framelits, voor de Bigshot.

Zo zie je, een verpakking om je kadootje hoeft niet ingewikkeld te zijn! Wil je van die kant en klare zakjes bestellen? Dat kan de 14e, dan plaats ik een verzamelbestelling. Wil je er eerst eentje zelf uitproberen? Naar gelang ik ze zelf op voorraad heb, kan je ze ook los bij me kopen. Stuur me een berichtje op dospiration@gmail.com dan kijk ik of ik je kan helpen!

groetjes

Dominique

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *