Stampin’Up! (Laatste) Stempelclub avond

Vanavond is helaas alweer de laatste Stempelclub avond aangebroken van dit jaar. Sowieso houd ik altijd al een zomerstop, maar na de zomervakantie ben ik alweer bijna uitgerekend. Dat het zwaarder wordt merk ik nu al, dus ik schat zo in dat het me in september niet gaat lukken om nog e.e.a. naast mijn werk te organiseren. En als de baby geboren is denk ik dat ik ook wel druk bezig ben 😉 Dus voor je het weet is vanavond al de láátste Stempelclub van het jaar!? Best een gekke gedachte.

Maar goed ik heb natuurlijk wel weer een leuk projectje bedacht om te gaan maken. En dat was nog niet zo makkelijk! Want er is zoveel leuks te maken met die nieuwe producten. Ik heb gekozen om de Incolors centraal te stellen, in dit voorbeeld heb ik Tranquil tide gebruikt, en het bijpassende Fresh florals design papier.

Ik heb een ‘lijst’ gemaakt met een bijpassende bellyband, waardoor het een cadeaudoosje lijkt. De binnenzijde van het doosje heb ik gedecoreerd met bloemen. Die zijn gemaakt met de botanical dies voor de Bigshot, helaas zijn deze niet meer verkrijgbaar. De achtergrond heb ik gesponst met een spongedauber in de kleur So saffron, vervolgens heb ik de stippen in dezelfde kleur eroverheen gestempeld. De tekst komt uit de nieuwste Nederlandse set Mooiste momenten.

Vanavond post ik op mijn Facebook pagina Dospiration de resultaten van de deelnemers, die zullen er ongetwijfeld weer iets geheel eigens van maken. Die diversiteit vind ik altijd zo leuk om te zien. Nooit maken ze precies hetzelfde, maar geeft iedereen er zijn eigen draai aan. Wil je hem zelf eens maken? Kijk dan hier op Youtube naar het Engelstalige instructiefilmpje.

Ik ga de Stempelclub dames missen komend half jaar, maar zodra alle rust weer is wedergekeerd zal ik de Stempelclub zeker weer oppakken! Want het is veel te leuk om je creativiteit te delen met anderen.

En wie weet….voel ik me in september nog topfit en verras ik iedereen (nog eens) met een laatste Stempelclub workshop avond😝

groetjes

Dominique

 

Bestellen? Op zondag 16 juli plaats ik nog een vakantie verzamelbestelling. Je kunt dan eveneens gebruik maken van de juli actie, Bonus days. Je krijgt bij iedere €60,- een tegoedbon van €6,- te besteden bij je bestelling in augustus. Uiteraard zal ik daarom in augustus ook weer een verzamelbestelling doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *