Stampin’Up! mannenkaart deel 2

Ik had de smaak te pakken met de mannenkaarten, dus ik heb er vandaag nog eentje voor jullie in de aanbieding!

Dit kaartje is ook weer gemaakt met het Urban Design papier, de kleurstelling zwart, Very vanilla en Delightful dijon vind ik een mooie ‘mannelijke’ combinatie. Delightful Dijon is geen uitgesproken kleur en daarom juist zo geschikt.

De Happy birthday stempel is nieuw in mijn collectie. Hij heet Stylized birthday stamp (€12,00 141828). Ik vind de grootte zo mooi, je kunt hem mooi centraal stellen in je kaart. Op deze kaart hem ik hem met heat embossing poeder gezet, zodat hij goed opvalt ten opzichte van het design papier.

De randen heb ik disstressed zoals dat heet, komt er eigenlijk op neer dat ik er langs ben gegaan met een schaarrand. Hierdoor wordt de rand rafelig en soms gescheurd, geeft het een zogenaamd ruig randje, toch?!

Nog een paar kleine details toevoegen, et voila! Klaar voor verzending!

Woensdag show ik mannenkaart deel 3, kijk je weer mee?

 

Hebben jullie trouwens de bloghop gezien afgelopen zaterdag? Nee?! Kijk dan hier en vind ontzettend leuke voorjaarsinspiratie van meer dan 20 demonstratrices!

 

groetjes

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *