Stampin’Up! mannenkaart deel 3

Zoals beloofd vandaag het derde kaartje uit de serie mannenkaarten. Dit keer voor de Best guy ever! Ik heb hem voor mijn vader in gedachten met vaderdag.

Het kaartje ziet er eenvoudig uit, maar ik ben er toch verrassend lang mee bezig geweest. Er gaat gewoon iets mis in mijn hoofd op het moment dat ik met diagonalen moet werken…dat lukt me niet! Dus eerlijk gezegd durf ik niet te zeggen hoe ik dit kaartje heb gemaakt, want ik heb tussentijds erg veel randjes afgesneden om tot de juiste driehoek te komen.

Het papier komt uit de design papier serie Urban underground, in de spring catalogus staan leuke bijpassende Urban underground embellishments. In de vorm van boutjes en schoefjes, alleen kan je ze gewoon vastplakken op je papier, wel zo gemakkelijk! 😉 Aangezien mijn vader erg handig is, vond ik deze wel toepasselijk voor hem.

De tekst komt uit de set Suite sentiments(€24,- 142971), een set met enkel teksten, voor elke gelegenheid. Die heb ik met heat embossing poeder op het zwarte cardstock gezet. Zo springt hij eraf en komt het overeen met het design papier.

Dit kaartje was de laatste in de serie mannenkaarten die ik jullie wilde laten zien. Ik moet zeggen dat ik het niet erg gemakkelijk vond…reden genoeg om meer te oefenen en regelmatiger te maken! Dit zijn ze allemaal op een rij.

Verzamelbestelling

Maandag 13 maart gaat er weer een verzamelbestelling uit. Wil je nog wat bestellen en profiteren van die gratis Sale-a-bration items? Dan is het nog niet te laat! Geef je bestelling door via dospiration@gmail.com. Bij bestelling van iedere €60,- kan je jouw item naar keuze doorgeven.

groetjes

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *