Stampin’Up! Party animals

Ik had voor vandaag een berichtje beloofd met een feestelijke noot. Ik had van het weekend een kinderverjaardag. En dan maak ik graag iets persoonlijks.

Ik heb een standaard kraft a bag giftbag omgetoverd in dit leuke zakje! De kraft bags zijn te bestellen voor slechts €4,25(10 stuks). Ideaal als je snel en eenvoudig een kadootje wilt doen met bijvoorbeeld geld of cadeaukaart.

Maar zoals je ziet is dit een plat zakje en die van mij heeft diepte en kan staan. Hoe doe je dat?!

Nou heel simpel, je zet namelijk op het zakje een drietal extra vouwlijnen, op 1 inch vanaf de gesloten zijden. Vervolgens kan je de bestaande rand naar binnen vouwen(dal vouw). Je ziet dan aan de onderzijde 2 flapjes ontstaan, zoals je die ook ziet bij drinkpakjes. Die vouw je naar onderen, zodat het zakje nu een bodem heeft.

En tadaaa, nu nog de versiering. Ik heb 3 banners gemaakt in verschillende breedte en lengte, maar wel in dezelfde kleur schakering van het design papier Party animals. Zo past het allemaal eenvoudig als geheel bij elkaar.

Een ander projectje wat ik heb gemaakt is met zo’n fles gevuld met Celebrations, weer voor een andere verjaardag binnenkort! Natuurlijk is zo’n fles al feestelijk van zichzelf, maar ik besteed er graag nog wat persoonlijke aandacht aan. Dus heb ik een rozet gemaakt. Zoals eerder was te zien bij mijn eerste blog van dit jaar.

Ik heb de ‘Happy’ gebruikt uit de nieuwe stempelset Window shopping en ‘Birthday’ uit de set Crazy about you. De kleurstelling van de fles, goud, rood en blauw heb ik terug laten komen in de aankleding. De rozet heb ik opgehangen door een lint om de hals te hangen en deze aan de achterzijde van de rozet te bevestigen. Zo kan hij er eenvoudig afgehaald worden, eventueel voor hergebruik 😉

Vind jij het ook altijd leuk om kleine cadeautjes te maken? Kijk dan eens in mijn workshop agenda, want ik heb een workshop gepland waarin we juist deze kleine cadeautje gaan maken. Je kunt je nog opgeven.

Tot de volgende keer. Oh ja voor ik het vergeet, aanstaande zaterdag moet je ook echt eventjes kijken op mijn blog. Ik doe mee aan de bloghop van de creatieve harten. We trakteren je dan weer op een scala aan projecten in het kader  ‘alles is liefde’!

groetjes

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *