Stampin’Up! Scrap layout

Ik was zo lekker bezig met mijn foto’s verwerken, dat ik er gelijk nog een dubbele scrap layout van heb gemaakt.

Dit keer met het design papier By the shore (dit papier is helaas niet langer leverbaar) een logische combinatie met strand foto’s.

Voor de basis heb ik kraft karton gebruikt. De andere kleuren die ik gebruikt, zijn de kleuren die ook terugkomen in het design papier. Hierdoor beloofd het altijd een mooi samenhangend geheel te worden. Het zijn pool party en calypso coral. De foto spreken voor zich, maar als je vragen hebt over de gebruikte materialen, stel ze gerust! Je kunt je reactie onderaan dit bericht plaatsen of mij mailen op dospiration@gmail.com

Ik hoop dat het lukt om woensdag weer een projectje te posten, maar gezien de beperkte tijd durf ik nog geen beloftes te doen. Je ziet het woensdag vanzelf 😉

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *