Stampin’Up! Scrap Sunday

Naar het goede voorbeeld van mijn collega demonstratrice Danielle Bennenk, Mrs. Brightside, een nieuwe blogpost!

Speciaal bedoeld voor scraps en scrappen. Twee dingen waar ik te weinig mee doe. Scraps ofwel restjes papier, zie ik groeien met de dag en mijn reeds afgedrukte foto’s halen het maar niet om verwerkt te worden in een mooie layout. Tijd voor verandering!

Daarom vandaag voor jullie in beide categorieën eentje. Laat ik beginnen met de scraps. Ik had na het maken van 60 swaps voor Amsterdam Onstage best wat rest materiaal over en dat vind ik dan toch veel te zonde om weg te gooien! Ik had heel wat strookjes gekleurd cardstock over. Daar moest ik iets mee maken!

Op dit kaartje heb ik simpelweg de strookjes papier gebruikt om een achtergrond te creëren. Een mooie Stiched oval diecut op de voorzijde et voila! De tekst ‘Gefeliciteerd’ komt overigens uit een gloed spiksplinternieuwe NEDERLANDSE stempelset, die pas per 1 juni te bestellen is. Een voordeel van Onstage bezoeken 😉

In het thema scrappen wilde ik ook de restjes verwerken die ik heb liggen. Zo had ik in mijn swaps de swirl gebruikt uit de Swirly scribbles stansen set. Daar blijft een ongelijke cirkel uit over. Deze heb ik wederom toegepast om de achtergrond te creëren in mijn layout. Maar ook het zwart/witte design papier, uit de Pop of pink design paperstack, was een restant wat ik nog had liggen.

 

Ik hoop dat ik jullie ook geïnspireerd heb om meer te gaan doen met je restjes en/of foto’s, het is zo zonde om ze te laten verstoffen. Ik ben weer trots op mezelf en ga zeker door met dit initiatief. Lukt het niet wekelijks dan twee wekelijks, maar door ga ik! Ben je nieuwsgierig wat mijn collega Danielle heeft gemaakt, klik dan hier door naar haar blog.

p.s. ik heb net gehoord dat meer collega demo’s willen aansluiten bij dit initiatief! Dus kom volgende week zeker terug, dan kan je nog meer blogs bezoeken voor inspiratie 😉

 

Tot morgen, paas maandag!

groetjes,

Dominique

6 reacties

  1. Wow, wat een ontzettend leuke projecten, Do! Vooral die ongelijke cirkels voor je lay-out (waar ik er ook een boel van heb liggen) zijn een super idee. Fijn Paasweekend nog!

  2. Zo, heb ik gelijk weer een idee voor de scraps die ik nog heb liggen van mijn layout 🙂 grappig we hebben hetzelfde papier gebruikt. Erg leuk jouw layout en je gebruik van je scraps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *