Stampin’Up! Stylized birthday

Ik was geïnspireerd door de Facebook hop van afgelopen zaterdag om met de Incolors 2017-2019 aan de slag te gaan.

Even geleden heb ik een Incolor kleurenkaart gedeeld met verschillende kleur combinaties. Die heb ik als basis gebruikt voor deze verjaardagskaartjes. De stempels die ik gebruikt heb zijn Wood words en Stylized birthday.

De eerste combinatie is met de Incolor Tranquil tide. Ik vind groen meestal niet zo gemakkelijk te combineren. Maar de kleurkaart heeft geholpen. Naast de kleuren die erop stonden heb ik er nog Pool party aan toegevoegd.

Ik was nog niet uitgespeeld en dacht de kleur lemon lime twist te gaan gebruiken, maar besloot toch om voor de powder pink te gaan! Die kwam zo mooi uit met melon mambo en island indigo.

Ik heb kleine inhammetjes gemaakt om ervoor te zorgen dat het bakers twine mooi op zijn plek blijft zitten.Ik vind de nieuwe Incolors verrassend leuk combineren met de reguliere kleuren! Blij dat ik ze in ieder geval nog de komende twee jaar kan gebruiken 😉

Bestellen?

Ben jij ook enthousiast over de nieuwe kleuren? Op 25 juni plaats ik weer een verzamelbestelling. Je kunt je bestelling doorgeven via dospiration@gmail.com Mocht je nog vragen hebben over de producten of advies wensen, mag je me altijd benaderen. Ik help je graag en vrijblijvend!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *