Stampin’Up! Tasty treats giftbox en envelop

Hebben jullie het al gehoord? Stampin’Up! geeft vanaf vandaag korting op een groots aantal producten. Dit zijn de producten die niet meer terug zullen komen in de nieuwe catalogus. Het is echt een hele lijst, maar er is ook een ware run ontstaan op deze producten. En op= echt op!

Nieuwsgierig naar die lijst? Klik hier.

Bestellen?

Wil je toch nog wat bestellen dan kan je twee dingen doen, of je wacht tot ik de verzamelbestelling doe met het risico dat het uitverkocht is of je geeft je bestelling door en betaald gewoon de verzendkosten. Het wordt dan bij je aan huis bezorgd. Voor beide opties geldt: mail je bestelling naar dospiration@gmail.com en ik maak het in orde voor je.

Giftbox

Een van die producten die niet meer terugkomen, is het Tasty treats designer paper (nu slechts €11,03). Het papier met al die lekkere ijsjes, maar dus ook kersjes en aardbeien zoals je hier ziet. De bodem heb ik gemaakt met kraft karton, dit is ook helaas ‘retiring’.

Ik deel in deze blogpost een tweetal tutorials hoe je deze kunt maken. Deze giftbox heb ik met behulp van het instructie filmpje van Stampin’Up! gemaakt. Het is hier te zien.

Envelop met giftbag punchboard

Eventjes geleden vroeg Gerda, via en reactie op mijn blog, of ik een beschrijving had voor de envelop gemaakt met de Giftbag punchboard. Dit geweldige apparaatje maakt niet alleen leuke cadeau tasjes, maar ook bijvoorbeeld een geld of giftcard envelop. Ik had beloofd mijn best te doen op een instructie, dus hier vind je die Gerda! Tutorial envelop met Giftbag Punch board

In dit formaat envelop past precies een giftcard, altijd leuk om zelf je verpakking eromheen te maken!

Nou het is een blog post met veel informatie geworden, hoop dat jullie het leuk vinden! Als je nog vragen hebt, schroom niet en neem contact met me op.

groetjes

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *