Stampin’Up! tiny treatbox en cadeau zakje

Net als vorige week laat ik jullie vandaag 2 cadeau verpakkingen zien, die je kant en klaar kunt kopen bij Stampin’Up! Dit keer de 2 doorzichtige varianten de Tiny treatbox en Gusseted cellophane bag, ofwel doorzichtig zakje 😉

Ik heb ze beiden aangekleed met het Floral boutique design papier. Te beginnen met de tiny treatbox. Deze doosjes worden in pakketjes van 16 stuks geleverd a €9,25 per pakkettje. Ze zijn netjes afgeschermd met een plastic laagje, wat je er eerst af moet halen. De wijze van vouwen kan je zien in dit filmpje wat ik op youtube heb gevonden: FILMPJE

Binnenin de treatbox heb ik een stukje design papier gedaan, die kan je er namelijk mooi doorheen zien. het doosje is 5x5cm dus mijn design papiertje 5x10cm en door midden gevouwen. Bovenop het doosje zit een schattig strikje gemaakt met de pons Bow builder. Deze maakt snel een eenvoudig perfecte strikjes!

Op de voorzijde nog een leuke tekst, gestanst in de Layering squares framelits en klaar is klara!

Het zakje, de gusseted cellophane bag, is te koop voor €5,50 voor 25 stuks. Ik heb deze op vergelijkbare wijze gemaakt, met een inleg van een stukje Floral boutique design papier. Deze heb ik gedecoreerd met de Layering circles framelits en een tekst uit de Nederlandse stempelset K.J.E.G. (koop je eigen geschenk) Super simpel toch?! Ook leuk om een traktatie voor een kind mee te maken!

Woensdag weer een nieuw projectje, leuk als je dan weer langs komt!

groetjes,

Dominique

P.S. vergeet niet dat ik zondag 14 mei weer een verzamelbestelling plaats, dit zal de laatste bestelling zijn uit de huidige jaar en voorjaarscatalogus! De volgende verzamelbestelling in is juni, uit de nieuwe jaarcatalogus. Een aantal producten zijn dan niet meer verkrijgbaar, wil je weten welke? Klik hier voor de lijst: Retiring_List_EU_ENG .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *