Stampin’Up! Wild about you

Je hebt de set Wild about you al eerder voorbij zien komen op mijn blog voorbij zien komen. Ik vind hem zo schattig! Ik heb, hoe kan het ook anders, er een baby kaartje mee gemaakt.

Het is eigenlijk een eenvoudig kaartje. Het beertje heb ik met koper kleurig embossing poeder op een stukje shimmery white papier gezet. Dit papier heb ik gebruikt omdat ik het beertje met de aquapainter wilde inkleuren. Ik vind het mooi als je kunt spelen met lichtere en donkerdere tinten van eenzelfde kleur, in dit geval chocolate chip. Je kunt daardoor een beetje schaduw en diepte creƫren.

Ik heb van een strookje wood dsp gebruikt om een banner te maken. Het zwaluw staartje kan je natuurlijk knippen….maar ik heb de triple banner punch gebruikt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! De cirkels en het beertje zelf met behulp van de Bigshot stanzen gemaakt. Het lintje is een bijzonder lintje, want op het rolletje lijkt het een smal lintje. Maar je kunt het materiaal uit elkaar trekken waardoor het vervormt. 

Aan de binnenkant heb ik de tekst gestempeld. Normaal doe ik dat aan de voorzijde, maar vond hem daar op de een of andere manier niet passen.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en dat ik jullie heb kunnen inspireren. Tot de volgende keer!

Oh ja voor ik het vergeet, op 10 september aanstaande plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je wat bestellen? Stuur me dan een mailtje met je wensen, dospiration@gmail.com

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *