Stampin’Up! Wood crate dies

Dit fleurige setje heb ik afgelopen zondag cadeau gedaan aan mijn schoonmoeder. En zien jullie dat kratje?? Die is hartstikke nieuw! Hij zat in mijn preorder van de nieuwste catalogus. Hij is vanaf 1 juni ook voor jullie te bestellen! Nu dus al een voorproefje 😉

Het kratje heb ik gemaakt in de kleur sweet sugarplum. Die combineert mooi met het design papier Falling in love uit de voorjaarscatalogus. Wat vinden jullie van het kratje?

Uiteraard heb ik het kratje nog even in een cellophaantje verpakt, dat ziet er nog iets feestelijker uit.

Ik heb het vlinder design gebruikt, in combinatie met de Bold butterfluy stansen voor de Bigshot.
En hebben jullie de oproep op mijn Facebook pagina gezien? Ik daag je uit om ook dit model kaartje te maken en te showen op mijn Facebook pagina. Ik verloot een pakketje design papier onder de deelnemers!

De afmeting van de kaart is gewoon een regulier kaartje uit A4 formaat. Ik heb het A4 vel verticaal gesneden met de korte zijde, zo krijg je een staand model kaart…of nou ja ik vind het lastig uitleggen. Maar snappen jullie het idee? Vervolgens vouw je de voorzijde dubbel, zodat de V ontstaat waardoor hij blijft staan. Je maakt een front(bij mij sweet sugar plum) van 13,3 x 9,5cm. Dit front heb ik aan de onderzijde vastgeplakt en bovenin kan je hem achter de vlinder haken/klemmen. Nu jij 😉

Ik vond het leuk weer eens een ander model te proberen. En met resultaat! Het is een schattig setje geworden.

Bestellen

Wil je nog wat bestellen uit de huidige jaarcatalogus of voorjaarscatalogus, wacht dan niet te lang. Alle producten die uit de collectie gaan, zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Heb je al gekeken in de lijst met alle producten die zullen verdwijnen per 31 mei 2017? Klik hier.

Op zondag 23 april vindt er weer een verzamelbestelling plaats en profiteer je van bestellen zonder bezorgkosten! Mail je wensen, uiterlijk 23 april 20.00 uur, naar dospiration@gmail.com

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *