Stil?

Deze blogpost had ik op 21 september al voorbereid… maar van het daadwerkelijk publiceren kwam het niet meer. Mijn dochter Myrthe is 22 september geboren. Toch vond ik het zonde om hem verloren te laten gaan, dus hierbij alsnog!!


Vind je het stil vanuit mijn kant…ja dat kan kloppen. I.v.m. mijn zwangerschap moet ik het noodgedwongen rustiger aan doen. Dan zou je denken, genoeg tijd voor creativiteit! Maar helaas gooit mijn bekkenbodem roet in het eten. Hierdoor kan ik niet te lang zitten, of staan, of lopen. Dus een redelijke beperking waar ik zo goed en zo kwaad de dag mee door probeer te komen. Zodra het langer zitten wat beter gaat, zijn jullie de eersten die dat zullen zien in weer leuke creatieve projectjes.

Voor nu heb ik toch nog wel wat wat ik jullie wil laten zien. Voor degene die mij al langer volgen, weten dat ik graag mijn eigen babykaartjes wil maken. Hoe kan dat ook anders?! Dat ontwerp ligt klaar en blijft nog eventjes geheim, maar de verschillende protoypes die ik al gemaakt had, kan delen met jullie. De set Wild about you speelt de hoofdrol en dan met name het olifantje. Dit zijn twee langwerpige varianten die ik gemaakt had.
Het olifantje uit de stempelset vormt met de bijpassende framelits een lief labeltje. De olifant heeft dan zowel een voor als achterzijde. De oortjes heb ik wat kleur gegeven met de aqua painter.

Het bakerstwine heb ik niet vastgezet, maar door twee inkepingen te maken met de gaatjes tang, blijft het mooi op zijn plek.

Het gebruikte design papier komt uit de Bundle of Love specialty design paper serie, deze is voor iedereen die van lichtblauw, lichtroze of van goud houdt! Ongeacht of het een baby thema betreft, want de gouden zijde past bijv. prima in de kerst sfeer.


Mijn handen jeuken weer om nieuwe creaties te maken…ook met het oog op de kerst natuurlijk. Houd mijn blog maar weer in de gaten, want ik zal wekelijks weer 2 a 3 posts plaatsen!

groetjes

Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *