Stampin’Up! Kerst mini album of kaart?

Ik weet niet hoe ik dit modelletje noemen moet. Het is een uitgebreide kaart of een mini album, hoe dan ook het is een bijzonder leuk ding om te showen op mijn blog en met de Facebook hop waar ik vandaag aan meedoe.

Eerlijk gezegd is het al eventjes geleden dat ik hem gemaakt heb. En ik heb hem niet zelf verzonnen maar nagemaakt van deze instructie van Hobbyvision. Werken met diagonale vormen vind ik altijd een uitdaging, ben er niet zo goed in eerlijk gezegd. Maar een uitdaging ga ik niet uit de weg, dus zie hier het resultaat.

Ik ben aan de slag gegaan met het design papier uit de Santa’s workshop suite. Wist je dat dit design papier bedekt is met fluwelen accenten? Zo mooi! Ik vind het echt oprecht zonde om te snijden! De elfjes en kerstman zijn uitgeknipt uit het design papier.

De grote tekst komt uit de set Peaceful poinsettia, ik heb er een leuke woordspeling mee gemaakt door de letters ELF een andere kleur te geven.

Bestellen

De producten uit de najaarscatalogus zijn beperkt beschikbaar. Heb je nog wensen? Wacht dan niet te lang. Op=op. Had je al gelezen dat in t/m het einde van dit jaar, gratis verzending bied bij besteding van €50,- of meer?

Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com of bestel in mijn online shop. Vergeet dan niet om je gegevens door te geven, anders kan ik de verzendkosten niet aan je terugstorten. Deze worden namelijk automatisch berekend bij iedere bestelling.

groetjes,

Dominique

 

 

 

Geef een reactie