Aquapainter

Ben jij ook een fan van spelen met inkt? Afgelopen dinsdag heb ik de dames op de stempelclub geïntroduceerd met de aquapainter. En die introductie was goed ontvangen! Ze waren enthousiast en verrast door het resultaat.

Deze pen is gevuld met water en heeft een penseel punt. Gecombineerd met aquarel papier kan je spelen met inkt door de kleuren te laten vloeien. Ik heb me met deze techniek laten inspireren door Helene den Breejen, een collega demonstratrice. De bloem op de kaart komt uit de hostesset Best Thoughts en is te bestellen van de hostess rewards die je krijgt bij een bestelling van €200,- of meer. Dit hoef je niet allemaal zelf te besteden, maar zou je ook bijvoorbeeld bij elkaar kunnen “sparen” door middel van een workshop of party.

Ik vind het inkleuren van stempels erg rustgevend, die uitwerking was tijdens de Stempelclub avond ook te merken. De dames waren stuk voor stuk erg geconcentreerd bezig. Door de afbeelding op het aquarelpapier door middel van heat embossing te plaatsen, creeer je een opstaand randje waarmee de inkt mooi binnen de lijntjes blijft. Je kan de kleur intensiteit bepalen door steeds laagjes aan te brengen en te spelen met de hoeveelheid water op je papier.

Dit is mijn resultaat, niet slecht toch?!

IMG_20151007_171507 IMG_20151007_171512 IMG_20151007_171524

Geef een reactie