Bloghop Creatieve harten

 

bloghop header

 

 

 

Heel gezellig dat je vandaag langs komt op de bloghop van de Creatieve Harten, het team van Caro, waartoe ik ook behoor. Je kunt vandaag SUper leuke Stampin’ Up! creaties bewonderen op de blogs van een aantal van onze teamgenoten.

Door gebruik te maken van de pijlen onderaan dit bericht kun je door hoppen naar het volgende blog, alwaar weer een nieuwe creatie op je staat te wachten. Als je helemaal rond bent, kom je als het goed is weer uit op het blog waar je begonnen bent.

Het thema van onze bloghop is de nieuwe jaarcatalogus 2015-2016. Er zijn zoveel mooie nieuwe producten te bewonderen, dat laten we je graag zien. Kijk maar eens met ons mee!

Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up! Wij zouden het SU-per leuk vinden om te weten hoe je onze projecten vindt, dus laat je gezellig een berichtje achter?

Als het goed is kom je hier via het blog van Caroline van der Straaten. Ik vind haar creatie zo leuk!

Ik heb deze bloghop mijn inspiratie gehaald uit de nieuwe kleuren Mint Macaron en Tip Top Taupe. Ik vind ze romantisch kleuren samen. Ik heb een kaart basis met Tip Top Taupe, bedenk me nu ik dit type, dat ik nog een wit schrijfvlak aan de binnenzijde ga toevoegen…de finishing touch 😉

IMG_20150702_213335

 

 

 

 

Ik heb de vorm gestanst met behulp van de Decolabel framelits en de Bigshot. Ik hoorde laatst iemand zeggen dat ze de Bigshot nog niet had…en eerlijk gezegd moest ik er niet aan denken om hem te missen! Ik gebruik ik hem echt heel vaak om stansjes te maken. Maar goed dat ter zijde. Het designpapier is het nieuwe envelop paper van Stampin’Up!. Dit papier is steviger dan designpapier en dunner dan cardstock voor, je raad het al, enveloppen te maken met de envelop punchboard. Ook dit apparaat is een aanrader wat mij betreft! Leuk voor zowel een enveloppen op maat, als leuke doosjes.

IMG_20150703_081039 IMG_20150702_213415

 

 

 

 

 

 

De stempels die ik gebruikt heb komen o.a. uit de hostesst set Er is er een jarig hoera hoera (een hele mond vol), Gorguous grunge en Butterfly basics. De tekst heb ik los geknipt en gecombineerd. En ook een glitter/sequin mocht niet ontbreken!

Het volgende blog is van Gonne van der Peet-Corba
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop.

pijl vorige

pijl volgende

10 comments

  1. Leoni v.d. Bas-Geertsema says:

    Mooi kaartje Do! Leuk dat je de Nederlandse set hebt gebruikt. Dat enveloppapier is zo leuk. Het maakt het ook makkelijker om onder de 20 gram te blijven
    (PS ik hoop wel dat je de email voor jezelf houdt en niet publiceert?)

Geef een reactie