bloghop herfst/winter catalogus

bloghop headerWat leuk dat je langs komt voor een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! We showen vandaag een heleboel SUper leuke en mooie projecten gemaakt met de producten uit de nieuwe Stampin’ Up!® Herfst/Winter Seizoens Catalogus. Maak simpelweg gebruik van de buttons onder aan iedere blogpost om door te blijven hoppen.

 

 

Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up!

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Als het goed is kom je hier via het blog van Angelique Nederpel (Stempelkeuken). Ik vind het zo leuk wat ze gemaakt heeft!

Dit is mijn bijdrage, die bestaat uit een kertskaart en bijpassende pillowbox.

image

De pillowbox is een van de nieuwe thinlits. Toen ik die zag moest ik ‘m gewoon hebben! Super simpel en altijd leuk om weg te geven als presentje. Ik heb de pillowbox gemaakt met het nieuwe kerst designpapier Winter Wonderland. Ik vind de combinatie van goud, wit en zwart een luxe uitstraling hebben. Het labeltje en sneeuwvlok zitten ook als vorm bij de pillowbox. Ik heb er een labeltje van gemaakt.

image

De kaart heb ik gemaakt van Basic black cardstock. De stempels komen uit de gelijknamige set als het designpapier, namelijk Wonderland. Het gewei heb ik ge-embossed met zwart. Aan de onderzijde heb ik de dennenbomen gebruikt die in de stempelset zitten. Echter heb ik ze zijwaarts gestempeld met witte craft inkt. Het doet me denken aan ijsvorming op een raam, ik vond het dus een mooi detail in de kaart. Verder is hij eigenlijk heel simpel. 2 Maten decolabel framelits met wat dimensionals ertussen, een wit glittertje erbij, lintje erom en hij is klaar om weg te geven of op te sturen!

image

Vanaf heden zijn al deze leuke spullen te bestellen! Heb je nog geen catalogus? Ik stuur hem je graag toe, tegen vergoeding van de verzendkosten. Of je kan hem komen afhalen bij mij thuis. Stuur me een berichtje op dospiration@gmail.com

Bedankt voor je bezoekje en hop gezellig door door op de volgende knop te klikken.Het volgende blog is van Jolanda Meurs. SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

bloghop pijl rechts bloghop pijl links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn alle deelnemers, mocht je ergens vast lopen kan je toch nog verder kijken.

Caroline van der Straaten

Eveline van Heijst

Hélène den Breejen

Corliene van de Hoef

Nina Janssen

Ilse van Vliet

Yolanda Pasterkamp

Angélique Nederpel

Dominique Bergen

Jolanda Meurs

Carolien Boone

Monique de Kok

Diana van Otterlo

Diana Besemer

Leoni v.d Bas-Geertsema

Henrike Heikoop

Eveline Breur

Gonne van der Peet-Corba

Helmy Goyer

Sandra Korten

12 comments

Geef een reactie