Bloghoppen?

Button BloghopWelkom op de bloghop die georganiseerd wordt door Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! spring/summer catalogus 2015.

Als het goed is kom je hier via het blog van Pytsje Sjoukje El Mourabet
Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Ilse van Vliet , daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog.

Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op tedoen! Wat is de bedoeling? Je hopt van blog naar blog en je laat als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghop berichtjes bij de deelnemende demonstratrices.

****

Als bijdrage aan deze bloghop heb ik een homedeco projectje gemaakt.

CAM02886 CAM02891

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de Butterflies thinlits dies. Deze prachtige vlinders zijn te koop in combinatie met een stempelset Butterflies basics set in een bundle. Met de bundle bespaar je 15% op de losse aanschafprijs.

De honingraat structuur heb ik gestempeld met deze set. Doordat hij in photopolymer is, zijn de stempels doorzichtig en kan je hem mooi laten aansluiten op elkaar zonder moeilijk te doen! Je ziet door je clearblock heen waar hij op het papier terecht komt.

Ik kwam op dit idee doordat vriendin en collega demonstratrice Brigitte van Boesschoten mij een fotolijstje liet zien wat ze bij de Action had gekocht. Altijd wel wat leuks te vinden bij de Action, toch?! Dit fotolijstje maakt het mogelijk om 3D projecten te maken i.v.m. de afstand tussen het glas en het fotovlak. Het was alleen lastig fotograferen vanwege de spiegeling van het glas, in het echt is het lijstje nog veel leuker!

Dus welke SU producten heb je nodig om dit leuke projectje na te maken?

  • Butterflies thinlits dies
  • Stempels: Butterflies basics stempelset, A happy thing stempelset (SAB item)
  • Cardstock: Whisper white, Crisp cantaloupe, Gold Glimmer paper
  • DSP: Stacked with love paper stack
  • Inkt: Crisp cantaloupe, Memento black
  • Lint: Gold sequin trim, Bakers twine Crisp cantaloupe
  • Very vintage designer buttons

Ga nu verder naar het blog van Alita Kramer.

Veel plezier met het hoppen en hopelijk tot gauw!

Volgende

 

Vorige

29 comments

  1. Anne-Marie says:

    Je hebt er een erg leuk lijstje van gemaakt, mooie kleurencombi. Volgende week zaterdag met de Pinkies bloghop heb ik een vergelijkbaar project, kom je kijken wat ik er van heb gemaakt?

Geef een reactie