Creatieve harten bloghop Kerstmis

Wat leuk dat je (weer) langskomt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten! Ditmaal weer op een zondag, omdat de meesten van ons gisteren bij OnStage waren. Het Stampin’ Up! event wat je meegemaakt moet hebben. Leg ik je graag persoonlijk uit, dus vraag gerust wat dit inhoudt.

Jullie kunnen genieten van prachtige projecten die alles te maken hebben met het thema “Kerstmis”.

Laat je inspireren door deze projecten die vele variaties van creativiteit laten zien; kaarten, scrapbooking, etc. etc.

Wij hopen dat je vandaag veel ideetjes opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment zijn.

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Ik heb een schuifkaart die ik met jullie wil delen. Het idee heb ik opgedaan bij een collega demonstratrice Erna Logtenberg. Zij heeft een erg duidelijk filmpje gemaakt hoe je hem kunt maken. Kijk hier maar eens.

Zo ziet de kaart er gesloten uit, je trekt aan de lintjes en schuift hem vervolgens zijwaarts open.

stampin up, perfect pines schuifkaart, kerstmis bloghop dospiration

Ik heb hem afgelopen dinsdag gemaakt met de dames in mijn Stempelclub en zij waren erg enthousiast! Je kunt hem namelijk oneindig variëren. Ik heb het ontwerp eenvoudig gehouden en gewerkt met de stempels uit de Perfect pines set. Door het gebruik van zilver heat embossing poeder krijgt hij een subtiele touch. Maar wat dacht je van een variant met design papier, of in combinatie met een embossingmal om de frontjes te versieren?

stampin up, perfect pines schuifkaart, kerstmis bloghop dospiration

stampin up, perfect pines schuifkaart, kerstmis bloghop dospiration

stampin up, perfect pines schuifkaart, kerstmis bloghop dospiration

Mocht je graag nog wat willen bestellen uit de herfst/winter catalogus dan plaats ik VANDAAG nog een verzamelbestelling. Mail me in dat geval voor 20.00 uur op dospiration@gmail.com je bestelling door.

Klik op de pijlen om verder te hoppen langs de andere deelnemers. Laat je verrassen, de volgende blog is van Carola Gillich.

groetjes

Dominique

stampin up bloghop kerst, christmas

stampin up bloghop kerst, christmas

Dit zijn alle deelnemers nog op een rij;

Caroline v.d. Straaten

Jolanda Meurs

Henrike Heikoop

Angélique Nederpel

Helmy Goyer

Nina Janssen

Eveline van Heijst

Monique de Kok

Carolien Boone

Linda den Besten

Dominique Bergen

Carola Gillich

 

Geef een reactie