Dag 4 kaarten challenge, goed bezig!

Het thema van vandaag is New and never used. Ik ben blij te kunnen melden dat ik al mijn stempelsets al eens heb gebruikt! Oké de een wat meer dan de ander, maar ze worden gebruikt.

Dus wat moet ik dan gebruiken voor deze challenge? Ik heb er eentje gebruikt die ik niet zo vaak(kan) gebruiken. De set Leave a little sparkle met magische eenhoorns is er zo eentje. Ik kocht hem, omdat Lisanne wild is van paarden en eenhoorns in het bijzonder. Maar na haar verjaardagskaart, november vorig jaar, is hij in de kast blijven staan. Zonde, want ik vind die eenhoorns ook prachtig!

Ik heb de eenhoorn met goude heat embossing poeder gezet op aquarel papier. De afmeting van het kaartje is wat kleiner dan de gebruikelijke helft van een a4.

Met de aquapainter en inktpads heb ik de afbeelding ingekleurd. Ik heb er een tekst boven gezet, ook met goud heat embossing, uit de set Beste vrienden. Het is wederom een kaartje voor Lisanne geworden. Ze is zo goed bezig met het zelfstandig werken aan haar huiswerk! De tekst uit deze set had ik nog niet eerder gebruikt, dus is er toch nog iets wat voldoet aan de challenge opdracht.

Morgen staat er een kerstkaart op het challenge menu. En dat in april met zomerse temperaturen?! Ik weet niet, of ik mij daar mentaal toe kan zetten, om hem te maken. Dus ik beloof nog niks!

Vanavond plaats ik weer een verzamelbestelling. Stuur je bestelling naar dospiration@gmail.com, uiterlijk 20.00 uur. Dan maak ik hem tip top in orde voor je.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie