De Stampin’Up! Najaarcatalogus 2019

Vandaag gaat de nieuwe najaarscatalogus live! Hij staat weer vol mooie stempels, ponsen, papier en accessoires. Heb je hem nog niet ontvangen? Vraag hem dan vandaag nog gratis bij mij aan.

Zie hier… mijn eerste kerstkaart van het jaar! Ik moest er echt weer eventjes inkomen. Maar eenmaal bezig blijven de ideetjes maar komen.

Ik heb gekozen voor een van de nieuwe bundels, Perfectly plaid (151143). Dat is een set van een handpons en stempelset. Als je deze als bundel bestelt, krijg je 10% korting. Deze set kost €38,50

Wat is nu kerst zonder kerstboom, toch?! Ik heb de boompjes om en om gestempeld. Hierdoor krijg je een patroon wat zo op een trui kan staan. Ik heb ze met heat embossingpoeder erop gezet. Daardoor steken ze mooi af tegen het rood. 

 

Het hartje komt uit de Sweetly stiched dies. Ik heb er een rhinestone op geplakt, die ik heb gekleurd met een Stampin’ Blend stift. Onder de tekst heb ik nog een randje Real red glimmer paper(150427 €6,-) aangebracht.

Zoals gezegd, eenmaal bezig, dacht ik ook nog een tweetal tags te maken. Ik heb dit keer de Stitched rectangle dies (148551 €42,-) gebruikt.

De kerstboom is dezelfde als op de kaart. Nu in Garden green gestempeld en uitgestanst met de bijpassende pons. De tekst, ook uit de set, heb ik ook met heat embossingpoeder gezet. Wederom heb ik de rhinestones gekleurd met een Stampin’ Blend stift.

Op het tweede label heb ik de tekst Merry Christmas in schuin op de achtergrond gestempeld. Ton sur ton, dus met real red inkt op real red karton. De dennenappeltjes zijn met de hand uitgeknipt.

Vanaf nu kan je elke week een nieuwe kerstkaart verwachten op mijn blog. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk! Heb jij ook zin om al aan je kerst kaarten te beginnen? Vraag dan vandaag nog de nieuwe catalogus aan. Wil je wat bestellen? Geef je bestelling door via dospiration@gmail.com of bestel in mijn online shop (via creditcard betaling).

groetjes,

Dominique

Geef een reactie