Donuts uitdaging

Ik weet dat ik een uitdaging niet uit de weg ga, maar ik heb hem helaas niet binnen de gestelde tijd gehaald.

Ik had jullie gevraagd, noem een stempelset en een projectje, dan ga ik ermee aan de slag! Maar op de een of andere manier kwam mijn creatieve proces wat langzaam op gang. Ik ben vast toe aan vakantie! ­čśë Maar Kaylee en Romy, bedankt voor jullie suggesties, dit is wat ik heb gemaakt!

Takeout box

Ik heb de takeout box gepimpt. Dit is een kant en klare doos, veilig voor etenswaren, die je enkel in elkaar hoeft te vouwen. Ik heb er hengsels aan gemaakt en een bellyband eromheen ter versiering. De doos is namelijk ook gemakkelijk en goed te sluiten zonder bellyband. Op de doos heb ik de achtergrondstempel ´Dots for days´ gebruikt. Deze keer geen felle kleuren voor de donuts. De bellyband is van Very Vanilla cardstock gesneden. Ik heb een Decolabel framelit gebruikt als zegel en daar weer op 2 cirkels gebruikt. Zo vond ik het wat meer gevuld ogen. De bruin tinten die ik gebruikt heb, zijn Softs suede en Crumb cake, gecombineerd met wat goud.

takeout box, spinkles on top takeout box, spinkles on top takeout box, spinkles on top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

takeout box, spinkles on top

 

 

 

 

Kaart

Maar een doosje is natuurlijk nergens zonder een bijpassende kaart. Dus heb ik met een crumb cake notecard dit exemplaar in elkaar gezet. Voor de oplettende kijker, zie je weer de vorm van de Decolabel framelit terugkomen en heb ik dezelfde materialen en kleuren gebruikt als bij het doosje.

IMG_20150715_121047 IMG_20150715_121227 IMG_20150715_121239

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja, dit zijn leuke foto┬┤s, maar ik had graag een gevuld doosje laten zien…maar helaas kreeg ik ┬┤s nachts onverwachte gasten. Dus┬ádeze vulling┬ádenk je er maar bij!

IMG_20150714_074741

 

 

 

Tot de volgende keer!

 

2 comments

Geef een reactie