Dospiration op de Late summer fair

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Late summer fair in Sliedrecht. Een klant van mij tipte mij over deze fair, dat het echt wat voor mij zou zijn. En ze had gelijk! We hadden een prachtige zonnige dag en ik heb een hoop enthousiaste mensen gesproken.

Ik stond er om Dospiration en mijn workshops te promoten en om kleine cadeautjes te verkopen, gemaakt met Stampin’Up! producten. Op deze manier wou ik laten zien hoe veelzijdig Stampin’Up! is en dat een leuk cadeautje niet duur hoeft te zijn.

Dit zijn een paar foto’s voor een kleine sfeer impressie.

late summer fair

Ik had o.a. prikkers gemaakt met de Party popup thinlits. Deze kan je in een plantje of cadeautje gebruiken ter decoratie. En als je dan de figuurtjes bewaart die je eruit stanst, kan je er tevens een bijpassend verjaardagskaartje maken! Hoe gaaf is dat!? Volledig afgestemd op elkaar!

stampin up part pop up thinlits, big shot, verjaardagskaart, hip hip hooray, birthday

stampin up part pop up thinlits, big shot, verjaardagskaart, hip hip hooray, birthday

stampin up part pop up thinlits, big shot, verjaardagskaart, hip hip hooray, birthday

Je moet niet te lang naar het kaartje staren, want dan gaan de letters dansen šŸ˜‰ Maar ook dat geeft een feestelijk tintje toch?! Heb je vragen over hoe ik dit heb gemaakt of welke producten in heb gebruikt? Stuur me een berichtje via dospiration@gmail.com of laat je opmerking onderaan dit bericht achter.

Tot woensdag! Dan weer een volgende creatie.

groetjes

Dominique

Geef een reactie