Kortingsactie Stampin’Up!

Vanaf aanstaande vrijdag start de Extravaganza, waarin je 6 dagen lang korting krijgt op stempels, papier en ….

De actie is verdeeld in 3x 2 actiedagen.

Vrijdag 23/11 en zaterdag 24/11 krijg je 10% korting op papier en embellishments (zoals knoopjes, glitter, twine, lintjes, etc.)

Zondag 25/11 en maandag 26/11 krijg je 10% korting op STEMPELS en kits

Dinsdag 27/11 en woensdag 28/11 krijg je korting op gereedschap en inkt (zoals, clearblocks, PAPER TRIMMER, embossingfolders, framelits voor de bigshot etc.)

Geen verzendkosten

En om de Extravaganza periode compleet te maken geldt er alleen voor bestellingen via dospiration@gmail.com geen verzendkosten!

Voorwaarden:

  1. Je geeft je bestelling die dag uiterlijk 20.00uur door via bovenstaand mailadres.
  2. Je haalt bestelling af bij mij in Papendrecht. (Lukt dat niet, geen probleem. Dan kan je nog steeds bestellen, maar dan komen er verzendkosten bij a €5,95.)

Wat staat er nog op jouw verlanglijstje? Als je het in deze Extravaganza periode bestelt ligt het nog op tijd onder de kerstboom 🌲😉

 

Online workshop

Op mijn Facebook pagina Dospiration organiseer ik aanstaande vrijdag een gratis online workshop (stamp online SOL). Je kunt meedoen door je aan te melden voor het evenement dat ik heb aangemaakt. Daar vind je ook een lijstje met benodigdheden.

Je logt vervolgens vrijdagavond in op Facebook. Je gaat naar dit evenement. In het evenement zal ik je aanwijzingen geven, zodat je na anderhalf uur een leuk projectje voor je hebt staan!

De voordelen op een rij; je hoeft er de deur niet voor uit, je kletst gezellig online met anderen en het is gratis!

Kortom ik ‘zie’ je graag vrijdagavond!

Groetjes

Dominique

Geef een reactie