Stampin’Up! minialbum Project life

Vandaag heb ik een schattig minialbum voor jullie in petto! Deze heb ik gemaakt na het zien van een filmpje op Youtube van een duitse demonstratrice Jeanette Egeman. De basis is zo leuk, met andere kleuren en accessoires kan je er zoveel kanten mee uit! Maar dit is mijn (eerste) variatie.

Ik had nog fotootjes liggen van toen mijn dochter 2 jaar werd. Als je een minialbum maakt moet je niet bang zijn om in je foto’s te snijden. Vaak staat er veel omheen, dat niet relevant is voor de gebeurtenis zelf. Je kan ook slechts details uit de foto snijden.

Het leuke aan minialbums vind ik de flapjes die er in zitten waar je je foto’s op kwijt kunt, en die zitten er in deze genoeg! Zo heb ik met de Sale-a-bration Project Life kaartjes nog leuke details/extra flapjes gemaakt.

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nlIn het midden van het album zit een harmonica gedeelte. Maar hij begint met een pocket en tag.

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nl

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nl

Dit is dus de eerste harmonica.

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nl

En op de eerste harmonica zit een tweede harmonica die je kunt uitvouwen.

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nl

Ik heb met behulp van een rondje een lipje gemaakt om hem open te trekken. Wat ook nog een leuk detail is, is dat ik op verschillende foto’s tekst heb gestempeld met witte Stazon inkt. Deze moet goed drogen, maar blijft mooi op de foto liggen.

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nl

Hieronder de foto’s van die extra flapjes die ik heb gemaakt met de gratis Project life kaartjes uit de Sale-a-bration folder.

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nl

Stampin up minialbum, balloon celebration, project life, dospiration.nl

Het zijn een soort venstertjes die ik over de foto heen heb gelegd en met washi tape heb vastgemaakt. Ook hierop heb ik gestempeld met Stazon witte inkt.

Mini albums zijn zo leuk om te maken. Een belevenis om bij te pakken en om herinneringen in te bewaren! En dit modelletje ga ik zeker nog vaker gebruiken! Lijkt het je ook leuk om dit album samen te maken? Ik kan er een workshop van maken, informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Geef een reactie