Moederdag deel 2

Zoals gezegd deel ik vandaag mijn 2e inspiratie voor moederdag. Ik vind de kleur Blackberry Bliss, 1 van de Incolors 2014-2016 een mooie intense kleur. Maar op de een of andere manier vind ik hem moeilijk om toe te passen. Met behulp van wat inspiratie op Pinterest kwam ik toch tot deze 2 verschillende kaarten. Beiden zijn gemaakt met de stempelset Painted petals uit de seizoenscatalogus.

IMG_3746

 

 

 

 

De ‘You are Amazing’ kaart heb ik bewerkt met de embossingfolder Spring flowers (137365 ā‚¬9,50). Met de donker paarse kleur geeft dat een luxe uitstraling. Op een strookje Whisper white heb ik de Paintend petals gestempeld in de kleur Blushing bride. Nou, het is een hele vol zin met al die namen šŸ˜‰

 

De streepjes op het rondje zijn ook afkomstig uit de set Painted petals, zo zie je dat je met een streepje, of rijtje stipjes zoals bij mijn vorige post, een leuke achtergrond kan creƫren. Het kleine bloemetje komt uit een andere stempelset, namelijk Something tot say. Ik heb deze gestempeld op vellum en vervolgens uitgestanst. Zo blijft het een luchtig detail.

 

IMG_3748

De ‘Voor de liefste moeder kaart'(nederlandse sentimenten 134966 ā‚¬35,95) heb ik gemaakt met een ‘watercolor’ effect. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van Shimmery white paper. Deze heb ik gekozen omdat het Natural white paper uit de collectie was en niet meer te verkrijgen. En ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast! Er zit, zoals de naam al doet vermoeden, een glinstertje in het papier.

 

 

Nadat ik de stempels heb gezet, heb ik er water op gesprayt. Hierdoor loopt de inkt uit en krijg je een mooi effect.

IMG_3749

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb inmiddels de nieuwe jaar catalogus bekeken en helaas zit de stempelset Painted petals(137146 ā‚¬28,95) er niet meer in. Dus als je hem nog wilt bestellen, doe dat dan voor 2 juni!

Geef een reactie