Moments like these

Ik heb al eerder een blogbericht geschreven over het leuk aankleden van dingen die ik bij de Action vandaan had gehaald. Want de action heeft gewoon erg leuke en leuk geprijsde artikelen!
Vandaag ook een item die ik daar vandaan heb gehaald. Ik zag namelijk een (school) agenda liggen met een kraft voorkant. En gelijk begonnen mijn radartjes te draaien. Ik heb de voorkant gepimpt met o.a. de project life stempels Moments like these. Ik heb geprobeerd om de kleuren van de agenda (roze en blauw/groen) subtiel terug te laten komen. En geen boekje is compleet met een stukje washi tape op de rugzijde!

image

image

image

image

Ik ga ze cadeau geven aan de oppas van mijn dochter na de zomervakantie weer een klas hoger gaat en aan haar moeder die als vrijwilliger werkt op school. Maar is misschien ook een leuk juffen cadeautje?!

Geef een reactie