Nieuwe hostess set

Het is misschien eventjes stil geweest op mijn blog, maar ik heb niet stil gezeten! We zijn voor een korte vakantie weggeweest en uiteraard gingen mijn nieuwste spulletjes mee! Als demonstratrice krijg je namelijk de mogelijkheid om geselecteerde items te bestellen voordat de catalogus “live”gaat. Dit geeft ons de mogelijkheid om alvast leuke voorbeelden te maken.

De nieuwe Incolors staan de komende tijd centraal in mijn creaties. Ik hoop dat jullie ze net zo gaaf vinden als ik.

Dit setje van 5 heb ik gemaakt met een nieuwe hostess set A whole lot of Lovely. Een hostess set is een stempelset die je tegen gereduceerd tarief kunt bestellen van de credits die je ontvangt bij een bestelling van €200,- of meer. Dit kan bijvoorbeeld als je een party of workshop organiseert, waarbij er artikelen besteld worden.

IMG_3768 IMG_3762

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraad heb ik het geheel afgemaakt met een klein doosje om je netjes in op te bergen. Deze heb ik gemaakt met de envelope punchboard in de kleur Tip Top Taupe. De kaartjes zijn 7,5cm x 7,5cm. Stampin’Up! heeft daar standaard bijpassende envelopjes voor.

Verder heb ik de kaartjes gestempeld met behulp van de Stampin’Write markers. Dit zijn markers op waterbasis, geschikt om je stempel mee in te kleuren om zo in verschillende kleuren te kunnen stempelen. Je kunt de Write markers gebruiken om mee te kleuren (evt. op je stempel) of om mee te schrijven, omdat ze een brede en een smalle punt hebben. Je kan een set kopen van 5 markers in de nieuwe Incolors voor €18,00. Vanaf 2 juni a.s. zijn deze te bestellen. Evenals deze schattige bloemetjes in dezelfde kleurstelling!

IMG_3788

 

 

 

 

 

 

Hierbij de kaartjes van dichtbij op een rij:

IMG_3787

 

 

 

 

 

IMG_3786

 

 

 

 

 

IMG_3782

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3781

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3780

 

 

 

 

 

 

 

En het doosje

IMG_3784

 

 

 

 

 

IMG_3766

 

 

 

 

 

 

Houd mijn blog in de gaten voor meer nieuwe stempelsets, tot snel!

 

Geef een reactie