Nieuwe seizoenscatalogus!

Vanaf 1 september gaat de nieuwe seizoenscatalogus van start. Als demo zijnde mocht ik al artikelen voor bestellen ofwel preorderen.

Vandaag deel ik mijn eerste creaties met spullen uit de nieuwe seizoenscatalogus. Ik had weer iets teveel besteld (vervelende gewoonte šŸ˜‰ ), dus moest kiezen waar ik mee ging beginnen. Dus ik dacht ik begin met de traditionele kleuren rood/groen.

Ik heb een kaart met bijpassend cadeau label gemaakt met de nieuwe stempels Wonderland. Daar zit een prachtige dennebomen stempel bij. Ik heb de bomen in old olive gestempeld. Door de stempel niet opnieuw te inkten, maar nogmaals te stempelen, komt hij in lichtere kleur erachter te staan. Net als in een bos.

De vakantie stemming zat er nog in, dus heb ik de kerst groet in het Frans gedaan. Het woord noel heb ik gemaakt met de woord framelits behorend bij de Wonderful wreath dies. De tag op de kaart is gemaakt met de scalloped tagtopper. Het designpapier heet Merry moments en is weer in handig 15x15cm formaat.

image

Van het dsp Merry moments heb ik ook nog een schattig mini envelopje gemaakt, met behulp van de envelop punchboard. Het kaartje is 2x2inch. Simpel en schattig!

image

image

Ik zit alweer helemaal in de kerstsfeer, dus houdt mijn blog in de gaten voor mƩƩr!

Wil je ook graag de nieuwe catalogus bemachtigen? Op 24 augustus plaats ik een verzamelbestelling, als je meedoet krijg je de nieuwe catalogus mee naar huis!

Geef een reactie