Pinkiesdag

1507071_997794133584081_2938831619462999478_n

 

 

 

 

 

Ik heb een heerlijk weekend gehad! Afgelopen zaterdag was er Pinkies dag, ik hoor je denken…wat is Pinkies?!

Pinkies is de naam van de groep demonstratrices die zijn oorsprong vindt in Groot- BrittanniĆ«, dankzij Michelle Last. Misschien ben je haar naam al eens eerder tegen gekomen bij het zoeken naar Stampin’Up! voorbeelden. Ik had nog nooit een hele dag met haar meegemaakt, maar wat een innemende en inspirerende vrouw is dat!

Sowieso is deze dag een boost voor mijn inspiratie. Waarom? Je ontmoet demonstratrices die uit alle hoeken van Nederland komen, je ziet veel voorbeelden van verschillende projecten gemaakt met Stampin’Up! materialen en leert een hoop over hoe je je “business” kan verbeteren en neemt deel aan leuke workshops. Het resultaat van die leuke workshops laat ik later deze week zien op mijn blog. Ik kan wel een tipje van de sluier oplichten, het is een minialbum en tasje met verjaardagskaarten.

Leuke bonus zijn de mooie prijsjes die je kunt winnen met de lootjes die getrokken worden šŸ™‚ en ik had prijs!!

Mocht je nou denken, ik zou ook graag toegang willen tot de Stampin’Up! “wereld”? (het lijkt wel Disneyland hihi) Ik vertel je er graag meer over, uiteraard geheel vrijblijvend! Maar je bent altijd welkom om je aan te sluiten bij mijn team! Interesse? Kijk ook eens naar de informatie op mijn pagina Join Stampin’Up!

 

Geef een reactie