Rockstar

Aanstaande zaterdag wordt er weer een dag voor demonstratrices georganiseerd door Stampin’Up! in Duiven. Demonstratrices vanuit heel Nederland kunnen hier naartoe komen om hun passie en inspiratie te delen. Maar ook krijgen we informatie en leuke previews van producten die nieuw zijn in de catalogus.

Traditie is dat we swaps maken. Dit zijn projecten gemaakt met enkel Stampin’Up! materialen, bedoeld om onderling uit te wisselen om zo inspiratie te delen. Dit keer ging het, verzinnen van zo’n swap, bij mij niet van een leien dakje. Keuze stress!! Er zijn zoveel leuke mogelijkheden, dat ik gewoon niet wist waar ik moest beginnen. Alles vond ik wel leuk om iets van te maken. Maar aangezien ik het ook nog betaalbaar wil houden als ik er 30 a 40 wil maken, moest ik keuzes maken.

Hisilicon Balong

 

IMG_20150520_211356

 

Gek genoeg, komt er dan toch altijd totaal iets anders op papier, dan ik had gedacht! Maar niet minder leuk!!

Ik zat met de nieuwe Incolor Watermelon Wonder in mijn hoofd, die vond ik zo mooi in de nieuwe projectlife kit combineren met zwart. Dus daar ben ik op verder gaan borduren….Tadaaaa ik heb een kaart front gemaakt, die men zelf op een stuk Watermelon wonder cardstock kan plakken.

IMG_20150520_223438

 

 

 

 

 

En dan staat mijn doosje alvast klaar voor vertrek šŸ˜‰ Ā Op Facebook zal ik wat foto’s posten op de dag zelf en achteraf zal ik mijn omgewisselde swaps met jullie delen!

IMG_20150521_220858

Geef een reactie