Stampin’ Up! A nice cuppa, deel 2

Vandag deel 2 van de serie rondom de nieuwe stempelset A nice cuppa! Vandaag laat ik jullie een eenvoudig kaartje zien. De kleurstelling is compleet anders als de vorige blogpost. Het kopje is echter hetzelfde.

IMG_20160107_112359

Ik heb hem deze keer in de de bruin tint Crumb cake gestempeld. De tekst, You are tea-riffic, is eveneens een bruin tint, maar dan Tip top taupe. In het kopje heb ik het zogenaamde theezakje gehangen. In de bijpassende set met framelits voor de Big shot zit namelijk ook de vorm van een labeltje wat aan een theezakje hangt. Ik heb het touwtje(linnen thread) gewoon achter het kopje vastgeplakt. Zo bungelt het los aan de voorzijde van het kopje, leuk he!

Het labeltje

Het hartje op het labeltje heb ik gestanst met rits aan hartjes, die in de mini treatbag framelits zitten. Je ziet het niet goed op de foto, maar beide hartjes, op het labeltje en boven het kopje, heb ik een subtiel glanseffect gegeven met de Wink of stella.

IMG_20160107_112237

De stipjes op de achtergrond komen uit de set Timeless textures, evenals de kringen in de hoek. Het kaartje is gemaakt op Very vanille cardstock en heeft een afmeting van 10,5cm x 10,5cm. Schattig he, die kopjes. Ik word er enthousiast van in ieder geval!

Bundel voordeel

De stempelset en bijpassende framelits zijn als bundle verkrijgbaar voor €47,50. Door ze tegelijk aan te schaffen krijg je 15% bundel korting. Als je er de Timeless textures(€24,- clear) bij besteld, krijg je ook nog eens een gratis Sale-a-bration product, naar keuze, erbij! Dat zijn nog eens leuke aanbiedingen toch?

Verzamelbestelling

Nu heb ik de verzamelbestelling voor januari al gedaan, maar bij voldoende animo kan ik 20 januari nog een verzamelbestelling plaatsen. Geef je bestelling door via dospiration@gmail.com

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie