Stampin’ Up! Apron of love

Herkennen jullie dit schortje nog? Het is de Apron of love, het is een set stansen voor de Bigshot met eventueel een bijpassende stempelset. Maar die stempels heb ik (nog) niet. Het schort heb ik onlangs gebruikt als BBQ schort voor mijn vaderdagkaart.

Dit keer is het een vrouwen schortje met een schattig aardbeitje. Het aardbeitje komt uit de set Fruit basket, uit de vorige voorjaarscatalogus. Deze is helaas niet meer te bestellen.

Ik heb de achtergrond van het kaartje bewerkt met Brusho poeder, heb je dat al ontdekt?? Dit is poeder dat de meest verrassende resultaten geeft al het in aanraking komt met water. Echt super gaaf om te doen, omdat het elke keer anders uitpakt! Ik heb als basis aquarelpapier gebruikt, dat kan net wat meer hebben, zodra je met water aan de slag gaat. Een goed alternatief is ook Shimmery white cardstock. Gebruik in ieder geval nooit Whisper white, want dat is ” allergisch” voor water.

Ik heb nog geen tekst op de kaart gestempeld, ik heb mijzelf voorgenomen dat ik dat doe als ik er een gerichte bestemming voor heb. Ik vind zelf dat hij voor verschillende gelegenheden ingezet kan worden. Wil jij een keer een demonstratie zien wat Brusho poeder doet? Je kunt vrijblijvend een afspraak maken, dan laat ik het je graag zien.

groetjes

Dominique

p.s. zin in een andere workshop? Je kunt je nog inschrijven voor aanstaande zaterdagochtend, de workshop verjaardagskaarten, in de bibliotheek in Papendrecht. Daar geef ik een workshop met de stempels uit de set Love what you do. Mail je aanmelding uiterlijk donderdag 28 juni naar dospiration@gmail.com

Geef een reactie