Stampin’ Up! crazy about you

Pff met dit warme weer van afgelopen week heb ik altijd een beetje gebrek aan inspiratie en bovendien is het veel te warm om op zolder te gaan zitten! Maar eindelijk kon ik dit weekend weer wat doen. Ik heb een kaartje gemaakt met 4 verschillende stempelsets! Zou je niet zeggen he, als je het kaartje ziet. Hij is redelijk eenvoudig namelijk.

stampin up crazy about you, gorgeous grunge, garden in bloom

Welke sets heb ik gebruikt;
De tekst komt uit Crazy about you
De achtergrond is de stempel Writing notes
De bloemen komen uit de Garden in bloom
De spetters zijn uit de Gorgeous grunge set (echt al te lang niet meer gebruikt!)

De kleurstelling is Dapper denim, Delightful dion en Rose red. Deze kleuren lagen toevallig op mijn tafel toen ik hem ging maken en vond ze verrassend goed bij elkaar passen.

stampin up crazy about you, garden in bloom, gorgeous grunge

Woensdag laat ik je zien waar ik nog meer mee bezig ben geweest! Ter voorbereiding op de Late summer fair in Sliedrecht op 10 september a.s. Daar sta ik met een kraampje ter promotie van Dospiration en verkoop van leuke kleine cadeautjes. Komt gerust even langs, het is de gezelligste fair in de regio!

groetjes,
Dominique

Geef een reactie