Stampin’ Up! Kinderworkshop

Deze ochtend sta ik in de bibliotheek van Papendrecht. Ze hadden mij vergaat dof ik een workshop wilde geven voor kinderen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik het makkelijker vind om volwassenen te begeleiden, maar een uitdaging ga ik niet uit de weg!

Ik wilde iets verzinnen wat je kan linken aan de vakantie, dus heb ik een eigen fotohanger gemaakt en een dagboekje. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van de stempelset Epic Alphabet, die niet langer verkrijgbaar is. Hij stond eigenlijk tussen mijn tweedehands spulletjes om te verkopen. Maar voor deze workshop is hij ideaal! Had je trouwens al gekeken wat ik tweedehands aanbied? Best veel! Ik heb alles op de foto gezet, op mijn Facebook pagina Dospiration

De foto hanger is gemaakt van een half a4 tje. Boven en onder heb ik er een gekleurd rietje overheen geschoven. Met dezelfde kleuren in het papier en stempels maakt het al snel een vrolijk geheel.

Het dagboekje is een notitieboekje welke ik bij de Action vond. Deze heeft een Kraft voorkant welke ideaal is om op te stempelen. Verder heb ik het boekje aangekleed met washitape. Binnenin het boekje heb ik nog een pocket gemaakt van 2 pagina’s, een tab gemaakt en wat bladzijden bestempeld. Hopelijk inspireert dit de kinderen.

De warmte schijnt weer even verdreven te worden uit Nederland, daar kijk ik stiekem wel een beetje naar uit. Want ik wil weer heerlijk freubelen op mijn hobby zolder!!

groetjes,

Dominique

Actie

In de maand augustus start er een leuke kortingsactie! Bij besteding van iedere €60,- ontvang je een kortingscode voor €6,- korting bij je bestelling in september! Dat zijn leuke voordeeltjes😍

Je kan je wensen mailen naar dospiration@gmail.com, dan verzorg ik de bestelling voor jou.

Geef een reactie