Stampin’ Up! Makkelijke maandag

Waar  Stampin’ Up! goed over nagedacht heeft is, “hoe maken wij het vooral makkelijk?” En dat resulteert dan in een prachtige bundel zoals de stempels met bijpassende hand pons Varied vases. En als kers op de taart, kan je deze twee samen als bundel aanschaffen met 10% korting, voor €47,50. Daar laat ik je vandaag een kaartje van zien!

Deze stempelset heeft zoveel mogelijkheden! De prachtige bloemetjes staan uiteraard prachtig in de daarvoor bestemde vaasjes, maar kunnen ook los een mooie decoratie vormen. In dit geval ben ik gegaan voor de tulp. Dit is de enige bloem die ook met de pons gestanst kan worden.

De kleur die ik gebruikt heb is Lovely lipstick, een van de nieuwste Incolors, een warme rood met donker roze gloed. Naast barstock in de nieuwe Incolors, kan je ook design papier blokjes bestellen in de nieuwe kleuren. Dit papier heeft stipjes en streepjes, altijd goed! Het lintje is ook nieuw, wit gaas met witte polka dot, zo schattig! Toen ik die zag, was ik op slag verliefd. Gelukkig heb ik toch al een zwak voor lintjes 😉

Ik wens je nog een fijne maandag en hoop je woensdag weer te zien voor een nieuw projectje!

groetjes

Dominique

Geef een reactie