Stampin’ Up! Makkelijke maandag

En toen was het weer maandag! De tijd vliegt weer voorbij, de oplettende kijker heeft dan ook gemerkt dat ik vorige week er niet aan toe gekomen om mijn blog bij te houden. Maar deze week maak het goed met jullie! In aanloop naar vaderdag post ik deze week elke dag een mannelijk kaartje.

Het maken van mannenkaarten vind ik altijd een hele uitdaging en al helemaal, omdat ik geen ‘mannen’ stempels heb. Dus ik heb geprobeerd met mijn huidige collectie wat moois te maken.

Ik heb nog flink wat design papier liggen uit de voorgaande catalogi. Onder andere het Petal passion design papier, je weet wel dat zwart witte. Ik dacht zwart/wit dat kan prima voor een man, toch? Maar ik heb mij toch weer laten verleiden tot een kleurtje. Ik heb het design papier met een sponsje en Bermuda Bay en Lemon live twist bewerkt.

De thinlits Celebrate you leken mij prima kunnen voor een man. Ze zijn vrij strak zonder al teveel poespas. Ik moet toegeven dat ik dat al snel doe, zodra het een kaart voor een man is. Niet teveel poespas.

Zie ik jullie morgen terug voor kaartje nummer 2 in mijn mannen 7daagse?

groetjes,

Dominique

 

Geef een reactie