Stampin’ Up! najaar

September is alweer aangebroken!  Ik lieg niet, als ik zeg dat de tijd voorbij vliegt. Afgelopen week was het wat stil op mijn blog. Ik heb last van een kleine dip…ik heb de neiging iets teveel tegelijk te willen.

Workshops

Met een (jong)gezin, een baan van 32 uur en een veel te leuke hobby moet je keuzes maken. Ik zit nog in dubio of en hoe ik door zal gaan met workshops. Ik had een grote ambitie om in oktober een grote kerstworkshop dag te geven samen met een vriendin. Maar na het polsen van de animo onder onze (bekende) workshoppers, kwamen we niet aan een minimaal aantal deelnemers. Deze workshop dag zal daarom niet door kunnen gaan. En dat vind ik onwijs jammer!!

Dan zou je zeggen, dan doe je het toch gewoon weer thuis, kleinere workshops organiseren?! Ja, dat is opzicht logisch, maar in de praktijk wat lastig te combineren met manlief(wisselende diensten) en de kids. Want naast het moment van de workshop zelf, vergt het ook nog de nodige voorbereidingstijd. Kortom dat wordt nog vervolgd. Aan mijn workshop ideeën zal het niet liggen!

Najaarscatalogus

Leuk nieuws is dat vanaf vandaag de producten uit de najaarscatalogus te bestellen zijn! Daarom doe ik er vandaag nog een verzamelbestelling uit. Dat betekent dat je profiteert van een bestelling zonder verzendkosten, die je bij mij tuis in Papendrecht ophaalt.

Komt vandaag je niet uit? Dan bestel je gewoon op ieder ander willekeurig moment, via mijn online shop met een creditcard of door mij een mail te sturen naar dospiration@gmail.com en de betaling over te schrijven.

Heb je de catalogus nog niet? Vraag hem dan nu gratis aan. Stuur mij een mail op dospiration@gmail.com

Kerst Inspiratie

Aanstaande zaterdag show ik op mijn blog mijn eerste kerst creaties! Dat doe ik samen met collega demonstraties in een Facebook hop. Mis ze niet, want ik weet zeker dat het dan ook gaat kriebelen bij je 😉

Wil je geen creatie missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Vul dan je gegevens recht bovenin de pagina in. Je krijgt dan bericht iedere keer als er een nieuw bericht online verschijnt.

groetjes

Dominique

Geef een reactie