Stampin’ Up! Puur natuur

Vandaag wat anders dan kerst, nog een kaartje met de set Puur natuur. Het zijn natuurlijk ook een prachtige stempels voor een rouwkaart of steunbetuiging.

Op deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de sponstechniek. Eerst heb ik een mal gemaakt van een cirkel. Vervolgens met een sponsje heb ik eerst de lichtste kleur aangebracht, pineapple punch. Daarna oranje, grapefruit grove en als laatste rood, cherry cobler. Het zijn de kleuren van een mooie zonsondergang zoals we de afgelopen weken al in het echt hebben kunnen bewonderen.

Door de boom met zwart er overheen te stempelen, lijkt het net een silhouet. De tekst heb ik met soft suede gestempeld. Ik had getwijfeld over zwarte tekst, maar dat leek me toch te hard overkomen.

Dat was hem weer voor vandaag!

Groetjes

Dominique

Geef een reactie