Stampin Up! Sale-a-bration time!

Jaaaa vanaf vandaag is het zo ver! De Sale-a-bration periode gaat van start! Een periode vol leuke extra’s. Ik zal het eens op een rijtje zetten voor je.

Bestellen

Vanaf vandaag kan je de producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus bestellen. Het is weer een prachtige catalogus geworden. Deze seizoenscatalogus is een aanvulling op de reguliere jaarcatalogus…dat zou je bijna vergeten 😉

Plaats je in de periode van 4 januari t/m 31 maart een bestelling van minimaal €60,- dan mag je een gratis product uitkiezen. Deze staan in de Sale-a-bration folder. Soms krijg je wel eens dingen gratis dat je denkt…’ja leuk maar wat moet ik ermee?!’ Dat doet Stampin’Up!(SU) anders! Je mag namelijk kiezen wat je zelf leuk vindt, alle producten zijn van dezelfde kwaliteit als je gewend bent van SU en ze zijn gewoon SUper leuk!

In deze periode plaats ik verschillende verzamelbestellingen. Dat houdt in dat je geen verzendkosten betaald en je bestelling bij mij thuis kunt afhalen. Uiteraard kan je tussendoor ook gewoon bestellen, dan bedragen de verzendkosten €5,95 en wordt het bij jou thuis afgeleverd.

De link naar de digitale catalogus houden jullie nog tegoed, er is een kleine storing waardoor ik heb nog niet kan delen met jullie. Ontvang je hem liever hardcopy? Dat kan nog steeds, hij is gratis via mij verkrijgbaar.

Extra voordelig pakket!

In deze periode kan je het ook gaan voor het actiepakket. Dit pakket kost slechts €129,-. Ik hoor je denken slechts?! Ja slechts, want je krijgt echt enorm veel waar voor je geld.

Je mag namelijk voor €175,- aan producten uitkiezen uit de lopende catalogi. Dat mag echt van alles zijn wat jij wilt en in de catalogi staat! Daarnaast heb je de komende maanden de gelegenheid om Stampin’Up! producten tegen 20% korting aan te schaffen.

Nou dat klinkt best goed toch?! Nou dat was nog niet alles… want als kers op de taart mag je aanvullend 2 gratis stempelsets uitkiezen uit de catalogi. Niet uit de Sale-a-bration folder, maar gewoon uit de huidige jaarcatalogus of voorjaarscatalogus!

Wauw toch?!

Heb je hier interesse in? Stuur me dan nu een berichtje op dospiration@gmail.com dan stuur ik je de link om je bestelling te plaatsen en om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden.

Extra hostess credits

Vind je het leuk om je eigen Sale-a-bration party te houden deze 3 maanden? Dan kom ik graag bij jou thuis om deze mooie producten te laten zien en ervaren. Als alle deelnemers samen op deze dag/avond meer dan €200,- bestellen, krijg je naar de gebruikelijke (minimale)10% hostess credits, nog extra €27 euro aan credits. Met deze credits kan jij als gastvrouw nog even verder shoppen in de catalogi! Altijd leuk om te shoppen, zonder af te hoeven rekenen 😉

Online party

Eerst zien dan geloven? Kom dan vanavond om 20.00 uur naar mijn online party op Facebook. Gratis en voor niets! Klik op de afbeelding.

15590224_1778556659071379_1149630302033023624_n

Ik hoop je vanavond te ‘zien’!

groetjes

Dominique

Geef een reactie