Stampin’Up! 2017 wordt goud!

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst, dat het een goud jaar voor jullie mag worden!

Traditiegetrouw als ik ben…oké eigenlijk niet zo 😉 maar ik heb me voorgenomen dit jaar geen verjaardagskaart meer te missen. Ik zit dan wel in de kaartenmaak business, maar moet eerlijk bekennen dat ik niet zo goed ben in het onthouden van verjaardagen en het op tijd posten van een kaartje.

Dussss mijn goede voornemen voor dit jaar is om iedereen een kaartje te sturen met zijn/haar verjaardag! En daar heb ik een eigen systeem voor bedacht met een ontzettend gaaf blik dat je tijdens de sale-a-bration periode gratis krijgt bij besteding van €60,-

stampin up card tin, pop of pink, rozet, birthday, perpetual calender, gold, goud, verjaardag, alternatieve kalender idee, dospiration

Het is hetzelfde blik als je krijgt bij de Tin of cards kit, maar dan in het goud. In het blik zitten 9 tabbladen. Ik heb er 3 bijgemaakt om er genoeg te hebben voor elke maand in het jaar. De stempels uit de Birthday calender kwamen van pas om de maanden op de tabs te stempelen. De dagen (nummering) komen uit een retired Project Life set.

stampin up card tin, pop of pink, rozet, birthday, perpetual calender, gold, goud, verjaardag, alternatieve kalender idee, dospiration

De rozetten heb ik gemaakt met het design papier a pop of pink en de tekst ‘Happy Birthday’ komt uit een nieuwe verjaardagsset in de voorjaarscatalogus. Die set heet Birthday bright. Nu zat ik echter nog te twijfelen of ik nog een tweede kleinere rozet op de voorzijde plaats…met de pop of pink kleur Melon mambo. Wat vinden jullie??

stampin up card tin, pop of pink, rozet, birthday, perpetual calender, gold, goud, verjaardag, kalender, dospiration

 

stampin up card tin, pop of pink, rozet, birthday, perpetual calender, gold, goud, verjaardag, kalender, dospiration

Oh ja en voor ik het vergeet, wil jij ook een kaartje met jouw verjaardag van mij ontvangen? Geef dan je geboortedatum en gegevens door via dospiration@gmail.com!

stampin up card tin, pop of pink, rozet, birthday, perpetual calender, gold, goud, verjaardag, alternatieve kalender idee, dospiration

Nog maar 3 nachtjes slapen en dan begint de Sale-a-bration periode en de nieuwe voorjaarscatalogus. Zin in!! Heb je de catalogus nog niet ontvangen, maar wil je heb wel graag hebben? Ook dan kan je mij mailen, dan stuur ik hem je graag toe.

Tot woensdag, dan heb ik weer een ander projectje in de aanbieding!

groetjes

Dominique

 

2 comments

  1. Rian says:

    Goed voornemen, heel herkenbaar. En ik maar denken dat de kaarten maaksters het altijd bijhouden….. fijn om te horen dat ik niet de enige ben die regelmatig acher de feiten aan hobbelt…..

Geef een reactie