Stampin’Up! 4x simpele kaarten voor Pasen

In deze extreme Corona tijden is iets leuks en luchtigs een welkome afleiding! Daarom 4 eenvoudige leuke kaartjes voor Pasen. Kijk maar eens naar deze 4 vriendjes uit de set Welcome easter.

Deze set staat in de voorjaarscatalogus en is nog tot begin juni verkrijgbaar. Hij is niet alleen geschikt voor Pasen, maar ook voor een verjaardagskaart voor kleine kinderen of geboorte kaartje. En wie weet heb jij nog wel een leuke toepassing in gedachten?

Ik heb de diertjes eerst gestempeld met Memento zwart inkt en ze daarna ingekleurd met de Stampin’ Blends.

De Stampin’Blends zijn de alcohol markers van Stampin’Up! Je hebt ze in veel kleuren uit de bestaande kleurenfamilies in het assortiment. Er is een donkere en een lichte tint verkrijgbaar. Dat maakt dat je schaduw kan aanbrengen in je afbeelding en dat hij wat meer tot leven komt.

Dat bloemetje is overigens gemaakt met de Small bloom punch. Een kleine handpons die je gratis krijgt bij een bestelling van €120,- tijdens de Sale-a-bration periode. Deze actie periode loopt nog tm eind maart.

Na het inkleuren heb ik de diertjes in verschillende vormen uitgestanst met behulp van de Stitched shape framelit stansen en de Big shot. De achtergrond op de kaarten zijn verschillende design papiertjes die ik nog in mijn collectie heb.

Leuk dat je langs kwam op mijn blog! Welke van deze 4 is jouw favoriet? Wil je niks missen van toekomstige blogposts? Je kan mij volgen op Facebook of Instagram/Dospiration of neem hier regelmatig een kijkje.

groetjes,

Dominique

Bestellen?

Alle getoonde producten zijn bij mij te bestellen. En tot en met eind maart kan je profiteren van een ontzettend leuke actie, Sale-a-bration! Bij bestelling van iederen €60,- aan producten, ontvang je een gratis actie product naar keuze. Je kunt met een creditcard bestellen in mijn online shop of via een bankoverschijving en een mail met je wensen naar dospiration@gmail.com. Bij een bestelling vanaf €60,- wordt hij gratis bij je thuisbezorgd.

Heb je nog geen catalogus ontvangen om lekker doorheen te bladeren? Vraag deze dan bij mij aan, hij is eveneens gratis en staat boordevol inspiratie!

Geef een reactie