Stampin’Up! A nice cuppa deel 4

Deel 4 in de serie a nice cuppa! Ik raak er niet op uitgekeken!

Dit keer heb ik een kaart gemaakt met een stoere mannelijke uitstraling en enkel gebruik gemaakt van de cups&kettle framelits uit de set. Deze mes, vork, lepel zijn op veel manieren te gebruiken, ook leuk voor een menukaartje of uitnodiging voor een etentje of bij een project life waar een maaltijd centraal staat. Maar goed, dit keer als stoere mannenkaart.

stampin up a nice cuppa, cups and kettle framelits

Ik heb gebruik gemaakt van de kleuren Tip top taupe, Basic black en Lost lagoon. Het designpapier komt van het Go wild design papier blok. En veelzijdig blokje van 6×6 inch met dubbelzijdig bedrukt papier. De mes, vork en lepel heb ik geplakt op  2 cirkels van 2 en 2,5 inch Very vanilla en Basic black. De tekst is afkomstig uit de nieuwe stempelset Party with cake. Daar zitten teksten in, in zo’n leuke ouderwetse type machine stijl. Die heb ik en stukjes geknipt en speels gedrapeerd op de voorzijde.

De binnenkant heb ik nog leuk aangekleed met 2 vlaggetjes, geponst met de Banner punch.

stampin up a nice cuppa, cups and kettle framelits

 

Workshop

Zoals jullie waarschijnlijk al zien is deze set echt super veelzijdig en goed te combineren met verschillende thema’s. Aangezien er meer mensen erg enthousiast zijn heb ik besloten om een extra workshop te organiseren bij mij thuis met deze set in de hoofdrol.

Datum: Woensdag 27 januari, 9.30 uur- 11.30 uur

Kosten: €7,50

Je kan je opgeven via dospiration@gmail.com, maximaal 6 deelnemers, vol = vol. Leuk als je ook meedoet!

Built for Free Using: My Stampin Blog

 

Geef een reactie